[one_whole boxed=”true”]

Van: Gerrit Wessels

Met veel plezier worden ze gelezen, de T3-verslagen van Henk Kastenberg. Binnenkort komen er meer en een stuk langer, want Henk is sinds vorige week met pensioen. In mei wordt Henk 65 en heeft meer dan 40 jaar voor de klas gestaan. Begonnen als schoolmeester op de Oranjeschool en geëindigd als directeur van de lokatie Reggesteijn.

Namens de Theo de Rooij Classic waren Gerrit Wessels en Theo de Rooij aanwezig om Henk veel succes te wensen in het baanloze bestaan en tevens te bedanken voor het beschikbaarstellen en alle medewerking van de lokatie Reggesteijn tijdens de jaarlijkse Theo de Rooij Classic. Hoe groot Rijssen soms ook lijkt te worden, in de gemeenschap lijkt alles met elkaar verbonden. Henk lid van TCR, zijn dochter getrouwd met Barry Tijhof, de zoon van Gerrit, ook weer lid van TCR en deel uitmakend van de commissie Theo de Rooij Classic.

Inmiddels zijn de eerste gesprekken gevoerd en heeft de nieuwe directeur Gerard Rutterkamp zijn volle medewerking toegezegd op 6 juni, de 6e editie Theo de Rooij Classic.

De aula was afgelopen donderdag mudjevol, vertegenwoordigers uit de politiek (Henk zat ook in de gemeenteraad), het onderwijs, de sport, bedrijfsleven, vrienden, bekenden en familie het resulteerde in een flinke tafel vol met cadeaus en veel handengeschut.

Henk hield, zoals we dat van hem kennen, een gevatte, korte bedanktoespraak die eindigde met: ¨Goddank, ik heb genoten van 40 jaar christelijk onderwijs¨.

Uiteraard hebben we Henk gewezen op de mogelijkheid zijn vrije dagen te vullen met de werkzaamheden aan het MTB parcours, zou me niet verbazen dat hij binnenkort daar op komt draven.

hk

 

[/one_whole]