Oliebollen


Auteur: wim van den Noort
Toerleider(s): peter
Groep: NVT
Strava link:
Aantal KM: 4
Aantal leden: 2

Verslag: Vandaag ondanks het mooie weer  niet gefietst maar vrijwilligerswerk gedaan. Bij Eltheto.
Peter en ik werken op Eltheto   als kok Peter op dinsdag en ik op maandag,ik doe dit al bijna 3 jaar en Peter 1 jaar ik heb hem gevraagd om voor mij in te vallen na mijn knie operatie het beviel zo goed dat hij is gebleven.
We kwamen op het idee om voor oudjaar oliebollen te bakken voor de bewoners en personeel van onze afdeling dit werd goed ontvangen door de dames,ze hadden nl. vandaag  al smiddags warm gegeten ipv.s’avonds dan lusten ze meer oliebollen.
Peter had deze week alle inkopen al gedaan en voorbereid dus konden we .zo aan het werk hij had nog lekker wat seranoham gesneden en wat dadels in amaretto gemaakt kennelijk vonden de verpleeghulpen dit wel lekker naeen poos kregen ze al een kleurtje
wat oliebollen met advocaat en slagroom was ook niet verkeerd.
Rond de klok van t4 uur waren we klaar met het bakken we hadden de bewoners al laten proeven en een aantal kwam telkens om even te proeven.Er stond nog een fles wijn in de koelkast en zijn daarmee aan tafel gaan zitten om even  uit terusten,toen die op was alles opgeruimd en schoongemaakt het was inmiddels 16.30 uur.Na een mooie middag met en met een  voldaan gevoel zijn we weer naar huis gefietst.

2736716_20161229_145316