[one_whole boxed=”true”]
  • Toerleider: Bertus Dekkers
  • Auteur: Berend Schreurs
  • Aantal: 10 leden

Het T4 Collectief,

Vertrek bij Reggesteyn College, wij als T4 stellen ons op naast de school, zoals het hoort gaat broer Henk nog even kijken of we alle T4 leden in clubtenue mee hebben.
Het zijn er deze morgen 10 allen keals. De start gaat met een extra lusje om het oude sanatorium. Bertus laat lekker snel door draaien en de vaart zit snel in de groep. De gekozen route van 150km is door de organisatie bijzonder goed uitgezocht wij raken bijna geen plaatsen en fietsen allen maar op mooie rustige buiten wegen.
Via Enter, Wierden, Krönnenzomme bij Hellendoorn, Den Ham en Ommen belanden wij in Lemelerveld alwaar de eerste stop. Hier krijgen wij van de org. 2 consumptie bonnen en een lekkere krentenbol van Meesterbakker Ruben Meinders.
Onze TL heeft er zin in deze morgen, de bonnen snel inleveren snel de koffie (thee) naar binnen en hop weer op de fiets. Na Lemelerveld volgt natuurlijk de Lemele berg hier komen wij de T3 achterop en enkele van ons durven het aan om tijdens de beklimming de T3 te passeren. Je moet het maar durven. Via de Hellendoornseberg gaan we naar de Holterberg, hier na buigen we af richting Laren en met de wind in de rug via nog steeds mooie rustige binnenwegen op naar de RijssenseBerg en kort hierna zitten wij in kantine Reggesteyn te genieten van een lekkere vette hap.

[/one_whole]